Κρατάτε γερά !


Σε όσους απέμειναν όρθιοι: Καρτερία και Ευψυχία !

Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου 2014

Χωρίς σάλιο μαλάκα ραγιά μου...

Ο νέος εκπρόσωπος τύπου του Υπουργείου Εξωτερικών του Ισραήλ δήλωσε πως είναι ερωτευμένος με την Τουρκία, γράφει σε σχετική είδηση στην ιστοσελίδα του το ειδησεογραφικό πρακτορείο της Τουρκίας Anadolu.
Συγκεκριμένα αναφέρει ότι νέος εκπρόσωπος του Ισραηλινού ΥΠΕΞ διορίστηκε ο κ. Emanuel Nashdon, ο οποίος μιλάει πολύ καλά την τουρκική γλώσσα και είχε ασκήσει καθήκοντα στην Τουρκία επί 4 χρόνια.Ο ίδιος είπε «Η Τουρκία έχει ιδιαίτερη θέση στην καρδιά μου, είμαι ερωτευμένος με την Τουρκία.»

Ο κ. Nashdon, που είχε υπηρετήσει επί χρόνια ως...

H συνέχεια  εδώ











Μουσείο Ολοκαυτώματος θα φτιάξει στη Θεσσαλονίκη ο Γ. Μπουτάρης  

Τη δημιουργία μουσείου Ολοκαυτώματος στη Θεσσαλονίκη ανακοίνωσε την Δευτέρα ο δήμαρχος της Θεσσαλονίκης  Μπουτάρης, κατά τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου.
Όπως είπε ο κ.Μπουτάρης το συγκεκριμένο μουσείο, σε συνδυασμό με ένα εκπαιδευτικό κέντρο για το ναζισμό, δεν θα είναι «αφιερωμένο στον αφανισμό των 55.000 συμπολιτών μας, αλλά θα είναι ένα σύμβολο στην πόλη κατά του Ολοκληρωτισμού».
Το προσεχές διάστημα αναμένεται να παρουσιαστεί η μελέτη για το× Μουσείο, το οποίο θα γίνει στο χώρο του παλιού σιδηροδρομικού σταθμού και το κτιριακό σύμπλεγμα θα επεκταθεί σε περίπου 7.000 τετραγωνικά μέτρα.