Κρατάτε γερά !


Σε όσους απέμειναν όρθιοι: Καρτερία και Ευψυχία !

Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2014

Η ΠΟΥΤΑΝΑ Η ΣΥΝΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΚΑΝΕΙ ΠΛΕΟΝ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ... «ΜΠΑΜ» !!! ΤΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ ΟΛΑ ΟΙ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ΣΕ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ ΚΑΙ ΑΙΓΑΙΟ ΠΕΛΑΓΟΣ, ΓΙΑ... «ΜΙΣΟ ΠΟΤΗΡΙ ΝΕΡΟ» !!!



Aυτή τη στιγμή το Τουρκικό ερευνητικό σκάφος Βarbaros είναι μέσα στην ακήρυχτη Κυπριακή ΑΟΖ, στα Διεθνή ύδατα. Είναι στο σημείο 3. Ήλθε απο το σημείο 1 και πάει πρός το 5 για να σκανάρει όλο το οικόπεδο 3 (μώβ περιοχή στο χάρτη).
Η Τουρκία δέσμευσε μια περιοχή εκεί και κάνει έρευνα, στο υποτιθέμενο  οικόπεδο 3 της ακήρυχτης Κυπριακής ΑΟΖ. Αυτό κατ’ εμένα και με το τρόπο που έχει κηρυχτεί η Κυπριακή ΑΟΖ είναι απόλυτα νόμιμο, αφού δεν υπάρχει Κυπριακή ΑΟΖ παρά μόνο σαν έννοια., διότι συνολικά γεωγραφικές συντεταγμένες στον ΟΗΕ δεν έχουν σταλεί και για αυτό φταίει η Κύπρος.
Γιατί Ελλάδα και Κύπρος δεν ανακηρύσσουν κανονικά τώρα τις ΑΟΖ τους συνολικά, με γεωγραφικές συντεταγμένες σταλμένες στον ΟΗΕ και όπως πρέπει; Υπάρχει συμφωνία με τη Τουρκία; To κάνουν για να μη πληρώνουν φόρους οι πολυεθνικές σε Ελλάδα και Κύπρο αφού στη παρούσα κατάσταση ΑΟΖ και υφαλοκρηπίδα δεν υπάρχουν σε...

Η συνέχεια  εδώ