Κρατάτε γερά !


Σε όσους απέμειναν όρθιοι: Καρτερία και Ευψυχία !

Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2014

Why Takis is malakas ;

Μετανοείτε...

Gazprom: Τέλος ο South Stream
Η Gazprom θα κατασκευάσει αγωγό με διακλάδωση στα ελληνοτουρκικά σύνορα
O διευθύνων σύμβουλος της ρωσικής εταιρείας φυσικού αερίου Gazprom, ο Αλεξέι Μίλερ, δήλωσε σήμερα ότι το σχέδιο κατασκευής του αγωγού φυσικού αερίου South Stream έχει τερματιστεί, λίγη ώρα αφότου ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν αναφέρθηκε στα προσκόμματα που θέτει η Ευρωπαϊκή Ένωση σχετικά με την υλοποίηση του σχεδίου αυτού.

«Το σχέδιο έχει τελειώσει. Αυτό είναι» είπε ο Μίλερ σε δημοσιογράφους.

Ο αγωγός Gazprom, η κατασκευή του οποίου υπολογιζόταν ότι θα κόστιζε 40 δισεκατομμύρια δολάρια, επρόκειτο να διασχίσει τη Μαύρη Θάλασσα και να καταλήξει στη νότια Ευρώπη και αναμενόταν να αρχίσει να προμηθεύει φυσικό αέριο από το 2015.

ΚΑΙ


ΠΟΥΤΙΝ: ΗΓΕΤΗΣ Ο ΚΕΜΑΛ....
Εκφράζω την ευγνωμοσύνη και τις ευχαριστίες μου στον ιδρυτή της Δημοκρατίας της Τουρκίας,Ατατούρκ για τις συμβολές του στις σχέσεις μεταξύ των δύο χωρών”! 

Όλα αυτά κατά την διάρκεια μονοήμερης επίσκεψης στην Τουρκία του Ερντογάν Του Ερντογάν  που κατηγορείται πως εξοπλίζει Ισλαμιστές που σφάζουν χριστιανούς στην Συρία!

Μετανοείτε.....Μια φορά σταλινικός. Πάντα σταλινικός!!

Τον Ελληνισμό του Πόντου και της Μικράς Ασίας τον ξήλωσε ο Στάλιν μαζί με τον Κεμάλ. Όλα αυτά είναι γνωστά στους Ρώσους. Όλα αυτά είναι γνωστά στους Τούρκους. 

Αρά;; Το μήνυμα ήταν για εμάς τους Έλληνες. Όλα αυτά τα "βλέπουν" άνετα οι Έλληνες αναλυτές ...

Το αγκάθι της Ουκρανίας ( βενιζέλος) πόνεσε τους Ρώσους. Η Ελλάδα ήταν η μόνη χώρα της Δύσης, που έστειλε αξιωματούχο στην Ουκρανία μετά την πτώση του κολλητού του Πούτιν. Ο Πούτιν δεν το ξέχασε και σε κάθε στιγμή πολύ απλά θα το θυμίζει. 

Από εκεί και πέρα business as usual...κάνει αυτό που ξέρει....Άνθρωπος της Νέας Τάξης είναι ο Πούτιν που πουλάει φυσικό αέριο και ανοίγει σαμπάνιες παρέα με εβραίους ολιγάρχες...

Ας κρατά μικρό καλάθι πάντως ο Βλαδίμηρος....Η Τουρκία δεν έχει μεγάλη δύναμη.....και ο Σουλτάνος ( made in usa) έχει τρελαθεί από την εξουσία. Η Τουρκία βυθίζεται στον επικίνδυνο Ισλαμισμό και η Ρωσία δεν τον αντέχει στα σύνορά της....Δεν τον αντέχει η ανθρωπότητα....

Είναι και μια σφαλιάρα για κάποιους η επίσκεψη Πούτιν στην Τουρκία. 

Αυτοί οι κάποιοι που χάζεψαν τους πάντες με τις χαλκευμένες προφητείες....

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...
για τους ανοητους αδερφε μου,ο χρονος ειναι ληθη... για τους σοφους ,ο καλλυτερος και αδιαψευτος μαρτυρας... ο αρκουδος το "μετανοιωσε",και δεν θα τους κλασει τον πουτς... που να "τρεχει" τωρα ?? εχει αλλα πιο ομορφα να κανει!! να φωτογραφηθει για τον πιο σεξυ της χρονιας...να παιξει χοκευ,στις στεπες...ε σε κανενα διαλλημα,θα τους πει "κοιταχτε μην κατεβω κατω και σας κλασω τον πουτς" αλλα μετα θα το "ξεχασει"... θα μας τα πει σε νεα επεισοδια ο παισιος!! για αυτη την "αλλαγη" πλευσης του αρκουδου.... η μπορει και να περασει "ντουκου"..μηπως τα μοσχαρια θα καταλαβουν τιποτα???... ελενη
Ανώνυμος είπε...
Πάντως στις προφητείες του Γέροντα Παίσιου, απ'όσο θυμάμαι, αναφέρεται ΠΟΛΥ ΚΑΘΑΡΑ, ότι "οι Ρώσοι θα μας υπερασπιστούν ΟΧΙ γιατί μας αγαπούν, αλλά επειδή ΑΥΤΟ ΘΑ ΥΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥΣ...." ...βεβαίως και είναι νεοταξίτης ο Πούτιν, και αναμενόμενο να τιμά τον Ατατούρκ! Αυτό που είναι ΜΗ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ σήμερα είναι ότι τα συμφέροντα της Ρωσίας, την ΚΡΙΣΙΜΗ ΣΤΙΓΜΗ, θα συμπλεύσουν με την Ελλάδα! Οι προφητείες δεν είναι κομένες και ραμένες για τον Πούτιν. Πότε θα γίνει κατανοητό αυτο; Ξεχωρίστε τη Ρωσία απο τον Πούτιν επιτέλους. Ο Πούτιν είναι ένας ακόμη παράφρονας που θέλει να κάνει μία άλλου τύπου παγκοσμιοποίηση, με την αφεντιά του ως Τσάρο! Δυστυχώς, όσο πιό χαλκευμένος και διεστραμένος εξελίσσεται ο εγκέφαλος του ΝΕΟΡΑΓΙΑ "ελληνάκου", τόσο πιό ακατάληπτες και δαιδαλώδεις φαντάζουν οι προφητείες των Αγίων... και μετά αρχίζει ο χλευασμός... ό,τι δεν καταλαβαίνουμε, το χλευάζουμε... κλασσικός νεοέλληνας! ΜΑΓΑΡΙΣΤΗΚΑΜΕ ... ψάχναμε τόσα χρόνια την "αλήθεια" στις ανατολικές και άλλες φιλοσοφίες και θρησκείες, & γεμίσαμε πνευματικά μικρόβια, με αποτέλεσμα να μην μπορούμε να σκεφτούμε και να κρίνουμε καθαρά.. στο τέλος, την πληρώνουν πάλι οι Άγιοι... που τρώνε τα βρισίδια μας! αυτοί φταινε που μαγαριστήκαμε και ξωκειλαμε;Εμείς δεν έχουμε ευθύνη; Έχει να φάει ακομα ΠΟΛΛΑ ΔΕΙΝΑ ο ελληνάκος. Και δικαίως... κάποια στιγμή, θα καθαρίσει το μυαλουδάκι του και θα δεί καθαρα... Ως τότε, θα του "φταιει" και ο Παίσιος και ο Πορφύριος και η Ορθοδοξία... και οι "χαλκευμένες" προφητείες... κάπου αλλού θα ρίχνει ευθύνες. Στα πάντα και στους πάντες εκτός απο τον εαυτό του. Βρίσκεται σε νηπιακή κατάσταση ο νεοέλληνας.Τρομερά ανώριμος. Πού θα πάει όμως, θα ανδρωθεί σύντομα, αλλά ΜΕ ΠΟΛΥ ΟΔΥΝΗΡΟ ΤΡΟΠΟ... Εύλογο το ερώτημα: Why Takis is malakas ;

Πηγή: perimajestic.blogspot.gr/2014/12/blog-post_72.html