Κρατάτε γερά !


Σε όσους απέμειναν όρθιοι: Καρτερία και Ευψυχία !

Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2015

Οι Βενιζελικοί Χουντικοί (που έδιωξαν τον Βασιλιά) άνοιξαν τον δρόμο για τα αριστερά ρεύματα. Χθες, το ανήψι του Παττακού, έγινε (χάρη στους Σαμαρά - Βενιζέλο - Παπανδρέου - Καραμανλή) Πρωθυπουργός... Κατάλαβες «Τάκη»;

Όλοι «δικοί μας» είμαστε...
Ο Παπαδόπουλος είχε σαν think tank αριστερό δίπλα του. Και ήταν ο μόνος που ψήφισε κατά της θανατικής ποινής του Μπελογιάννη ως ένορκος που ήταν. Η Χούντα πάντως δεν είναι δεξιά αλλά στρατιωτική δικτατορία. Η Χούντα άνοιξε τον δρόμο για τα αριστερά ρεύματα. Ο Καραμανλής ήταν καθαρά αριστερός. Αυτός ξεκίνησε τις κρατικοποιήσεις για χάρη του Ανδρέα...Αυτός ξερίζωσε την δεξιά..

Το ζητούμενο είναι να καταλάβουμε τι είναι...

Η συνέχεια  εδώ

"εν το παν και δι΄ αυτού το παν και εις αυτό το παν"...




Όλοι «δικοί μας» είμαστε...

Ο Βασίλης Μαρκεζίνης πίσω από το ταξίδι Τσίπρα στη Μόσχα

Εναν απρόσμενο σύμβουλο βρήκε ο Αλέξης Τσίπρας στο πρόσωπο του σερ Βασίλειου Μαρκεζίνη, γιού του πολιτικού Σπύρου Μαρκεζίνη, ο οποίος του συνέστησε να πραγματοποιήσει το ταξίδι στη Μόσχα και να κάνει άνοιγμα στη ρωσική πλευρά, όπως πληροφορείται αποκλειστικά το iefimerida.gr.
Ο Αλέξης Τσίπρας γνώρισε τον σερ Βασίλειο Μαρκεζίνη μέσω του νέου διπλωματικού του συμβούλου πρέσβη Γεώργιου Αϋφαντή, ο οποίος τον έφερε σε επαφή με ένα πρόσωπο το οποίο έχει υψηλές γνωριμίες και συγκεκριμένες πεποιθήσεις.
Ο κ. Μαρκεζίνης συμβούλευσε τον κ. Τσίπρα να πραγματοποιήσει το ταξίδι στη Μόσχα, σε μια εποχή που οι σχέσεις της Ρωσίας με την Ευρωπαϊκή Ενωση είναι ιδιαίτερα τεταμένες και να κάνει έτσι τη διαφορά στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα στους ευρωπαίους ηγέτες.
Αρχικά, η πρόθεση του κ. Τσίπρα ήταν να...


Η συνέχεια  εδώ