Κρατάτε γερά !


Σε όσους απέμειναν όρθιοι: Καρτερία και Ευψυχία !

Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2015

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΣ «ΙΣΙΣ» («ΙΣΙΣ» ΕΤΣΙ; «ΠΕΡΙ ΙΣΙΔΟΣ ΚΑΙ ΟΣΙΡΙΔΟΣ» ΚΤΛ)

Το σκίτσο στην εφημερίδα τα λέει όλα: Ένας ραβίνος, μεταφέρει σε αναπηρικό καροτσάκι έναν ισλαμιστή τραυματία... Τίτλος; ΑΝΕΓΓΙΧΤΟΙ...

Η ΕΥΡΩΠΗ ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ...

Ένα κέντρο κοινής αντισυριακής πολεμικής στρατηγικής μεταξύ του Ισραήλ και της Τουρκίας, ιδρύθηκε στην αεροπορική βάση του Ingirlik, στην Τουρκία.


«Η πολιτική της αποτελεσματικής επέμβασης στον πόλεμο στη Συρία και η λογισμική υποστήριξη είναι στην ημερησία διάταξη» δήλωσε ο Υπουργός Άμυνας του Ισραήλ  Moshe Yaalon αναφερόμενος στη δημιουργία ενός επιχειρησιακού κέντρου που θα ενοποιεί τις δράσεις των ΗΠΑ, του Ισραήλ, της Ιορδανίας, της Σαουδικής Αραβίας στην αεροπορική βάση του Ινγκιρλίκ.

ΟΧΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΘΕΛΟΥΜΕ  ΜΟΝΟΝ ΙΣΛΑΜ !
Σύμφωνα με πληροφορίες , ο συριακός στρατός ανακάλυψε σήμερα στη Χομς μια αποθήκη όπλων και πολεμοφοδίων ισραηλινής παραγωγής.
Αυτή η αντίφαση της ισραηλινής πολιτικής που θέλει να εμφανίζεται ως το θύμα του ριζοσπαστικού Ισλάμ ενώ την ίδια ώρα πολεμάει με φανερά και μη μέσα το μόνο κοσμικό αραβικό καθεστώς  δημιουργεί ευλόγως ερωτηματικά περί της στήριξης του Τζιχαντισμού. Άλλωστε έχουμε αναδημοσιεύσει από τον εβραικό τύπο άρθρα που αναφέρουν την ιατρική περίθαλψη των τζιχαντιστών στα εβραικά νοσοκομεία.

Το σίγουρο είναι ότι...

Η συνέχεια  εδώ