Κρατάτε γερά !


Σε όσους απέμειναν όρθιοι: Καρτερία και Ευψυχία !

Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2015

Αυτός είναι ο εν Ελλάδι εθνικισμός (κι όλοι αυτοί, είναι... εκπρόσωποί του)


Απολαυστικό βίντεο που πήραμε από την εκπομπή του «Πατριάρχη» του Ελληνικού Εθνικισμού, Κώστα γερο-Πλεύρη, στις 6.15 το απόγευμα της Παρασκευής 2 Γενάρη 2015 στο κανάλι «Κόντρα». Αρχικά, ο γερο-Πλεύρης βάζει ένα βίντεο από την εκπομπή της Ουρανίας Μιχαλολιάκου στην Διαδικτυακή εκπομπή της Χρυσής Αυγής, 47 ώρες νωρίτερα (Τετάρτη 31 Δεκέμβρη 2014, ώρα 7.15 μ.μ.).

Όπως θα δείτε, στο βίντεο αυτό, η μοναχοκόρη του Νίκου του Μιχαλόλια αποκαλεί τον Κώστα Πλεύρη «γέρο φαφούτη» και θεωρεί αδιανόητο αυτό που της προτείνει με email ένας τηλεθεατής, να συνεργαστεί - δηλαδή - η Χρυσή Αυγή με τον γερο-Πλεύρη. Στην συζήτηση αναμειγνύεται (1:24 του βίντεο) και ο Κασιδιάρης της Χρυσής Αυγής, που βρίσκεται στο τηλέφωνο και συνομιλεί από την κατοικία του στις Γυναικείες Φυλακές Κορυδαλλού. Παραδόξως, ο Κασιδιάρης δεν επιτίθεται αγρίως στον γερο-Πλεύρη, απλώς ειρωνεύεται τον εθνικισμό του, καθώς και τον εθνικισμό του υιού του, Θάνου Πλεύρη, που πήγε και ψήφισε Σταύρο Δήμα και όλα τα Μνημόνια.

Ακολουθεί (2:15 του βίντεο και εξής) ο σχολιασμός του βίντεο της Ουρανίας - Κασιδιάρη από τον 76χρονο γερο-Κώστα Πλεύρη, που είναι πράγματι απολαυστικός: Ο Πλεύρης παραδέχεται πως είναι γέρος, αλλά δεν φταίει γι' αυτό. Καλεί την Ουρανία (2:58 του βίντεο) να τον ξανακάνει νέο και την ενημερώνει πως ΔΕΝ είναι φαφούτης. Έχει όλα του τα δόντια σε καλή κατάσταση, καθώς και όλα τα άλλα μέλη του σώματός του, εννοώντας το μόριό του.

Ακολούθως, ο γερο-Πλεύρης προσκαλεί (3:52 του βίντεο) την Ουρανία Μιχαλόλια να έρθει στην εκπομπή του στο «Κόντρα» για να τον κατατροπώσει, αυτή μία νέα και δυναμική γυναίκα, έναν γέρο φαφούτη όπως αυτός. Ακολουθεί ενα απολαυστικό σχόλιο του Πλεύρη για την υφυπουργό Εθνικής Αμύνης Φώφη Γεννηματά (η μόνη υπηρεσία που μπορεί να προσφέρει στο Πεντάγωνο είναι να γίνει καθαρίστρια και να το καθαρίζει!) και το βίντεο που ανεβάσαμε τελειώνει με τον γερο-Πλεύρη να ξαναπροσκαλεί την Ουρανία να έλθει στην εκπομπή του να συζητήσουν και υπόσχεται να έχει πάρει το χαμομηλάκι του.

Συλλεκτικό video - «Έφτυσε» προχθές τον Καραγκιοζοφέρη τον Καρατζατούμπα ο πατήρ Πλεύρης ( Κώστας Πλεύρης ) και σπεύδει να ψηφίση τον γιόκα του (Θανασάκη) στη ΝουΔούλα !!!



Ολόκληρο το video εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=uhe1fyS7uEw

Από το 33:00 έως το 33:30

Την 16η Ιουλίου τού 2014 πάντως, ο Κ. Πλεύρης δήλωνε: Δεν με θέλει η Χρυσή Αυγή, αλλά εγώ την γουστάρω!..



Αποκαλυπτικό βίντεο της Τετάρτης 16 Ιουλίου 2014 ώρα 6.30 το απόγευμα από την εκπομπή του 76χρονου εθνικιστού δικηγόρου Κώστα Πλεύρη στο κανάλι «Κόντρα». Ο παρουσιαστής της εκπομπής μεταφέρει στον γερο-Πλεύρη το εξής ερώτημα πολλών τηλεθεατών: Αφού συμφωνεί σε όλα με την Χρυσή Αυγή, γιατί δεν προσχωρεί στο Κόμμα του Νίκου του Μιχαλόλια;

Ο Κώστας Πλεύρης απαντά με μιά ενδιαφέρουσα ανάλυση για την Χρυσή Αυγή. Εξηγεί ότι δεν είναι παράνομο, ούτε ποινικώς κολάσιμο να είσαι Ναζιστής και στο 2:22 του βίντεο λέει: «ΕΓΩ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΔΕΝ ΑΝΗΚΩ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΟ ΛΟΓΟ: ΔΕΝ ΜΕ ΘΕΛΟΥΝ»!..

Ιδού πεδίον δόξης λαμπρόν για τον Γιώργο Καραγκιοζοφέρη. Ο μαυρογυαλούρος Αρχηγός του Λάος ας δεί το βίντεο που ανεβάσαμε και ας διαγράψει εδώ και τώρα τον γερο-Πλεύρη που δηλώνει δημοσίως πως συμφωνεί σε όλα με την Χρυσή Αυγή, αλλά δεν προσχωρεί σε αυτήν επειδή οι Χρυσαυγίτες δεν τον θέλουν...