Κρατάτε γερά !


Σε όσους απέμειναν όρθιοι: Καρτερία και Ευψυχία !

Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2015

Η ελίτ της καθυστέρας σου


Προδημοσιεύω στην ιστοσελίδα μας ένα απόσπασμα από το κείμενο για το βιβλίο του Σεραφείμ Φυντανίδη, το οποίο τελείωσα το απόγευμα των Χριστουγέννων. 

Διακινδυνεύω μάλιστα την πρόβλεψη ότι στις 26 Ιανουαρίου ο «σοφός λαός» θα διαπιστώσει ότι έγινε σοφότερος. Αργά το βράδυ των Χριστουγέννων πληροφορήθηκα ότι Φυντανίδης πέθανε, γι’ αυτό και ανέβαλα την προγραμματισμένη για το τεύχος Ιανουαρίου δημοσίευση. Προτίμησα να δημοσιεύσω λίγο αργότερα αυτούσιο το πλήρες κείμενο στην έντυπη έκδοση της ARB, χωρίς να το «ξαναχτενίσω», γιατί εκείνες τις ημέρες μάλλον θα το τροποποιούσα, και αυτό θα αλλοίωνε την ελεύθερη γνώμη που ήθελα να εκφράσω για το βιβλίο-ντοκουμέντο που πρόλαβε να αφήσει.

Στα λίγα δημοσιεύματα για το βιβλίο...

Η συνέχεια  εδώ

Μπομπότα από τα Τρίκαλα, μαζί με... Vodka (!) ο Κίτσος Τεγόπουλος

Άλλοι έχουν σκύλο, άλλοι έχουν παπαγάλο, η Ματούλα «λάλησε» και κυκλοφορεί με τον πετεινό της. Η βόλτα στο Κολωνάκι με τον κόκορα στο κεφάλι, της έγινε καθημερινότητα και η ιδιοκτήτριά του φαίνεται να το απολαμβάνει...

Δεν ήθελε τσίπουρο τριπλής αποστάξεως από τα Τρίκαλα ο Κίτσος Τεγόπουλος, προτιμούσε για τη μπομπότα του... Vodka ! Ο εκδότης της «Ελευθεροτυπίας» μαλάκα μου, έτσι; Του επισήμου εντύπου των τρομοκρατών της Μεταπολιτεύσεως. Ας πρόσεχες το τι διάβαζες επί τόσες δεκαετίες λουμπεναρία μου !