Κρατάτε γερά !


Σε όσους απέμειναν όρθιοι: Καρτερία και Ευψυχία !

Τρίτη 10 Μαρτίου 2015

Αυτό κι αν δεν πρόκειται να σάς το πη κανείς: 72 (και όχι 70 ή 73 όπως ψευδώς διαρρέεται) οι κατηγορούμενοι τής «Χρυσής Αυγής» (για όλους εσάς που σάς αρέσει η σημειολογία). Ο νοών νοείτω...

( Πλούταρχος, Περί `Ισιδος και Οσίριδος, παράγραφος 356): «Ο Τυφώνας απέκτησε συνωμότες εβδομήντα δύο άνδρες»

 Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, στις 20 Απριλίου 2015 ξεκινά επιτέλους η δίκη των 70 κατηγορούμενων για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής, στους οποίους συμπεριλαμβάνονται όλοι οι βουλευτές της οργάνωσης καθώς και ο αρχηγός, Νίκος Μιχαλολιάκος.


Η δίκη θα διεξαχθεί σε...

Η συνέχεια  εδώ

Συνολικά 72 κατηγορούμενοι θα καθίσουν στο εδώλιο του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων για να λογοδοτήσουν για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής, όπως αποφάσισε με το υπ' αριθμόν 215/2015 βούλευμα του το Συμβούλιο Εφετών της Αθήνας. Ο αρχηγός του κόμματος Νίκος Μιχαλολιάκος και το σύνολο της προηγούμενης κοινοβουλευτικής ομάδας της Χρυσής Αυγής αναμένεται να δικαστούν για ένταξη και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης και άλλα αδικήματα.

Περισσότερα,  εδώ

Ο Σετ, επίσης Σεθ ή Σηθ, ή Σουτέκ είναι άλλη μία πρώιμη θεότητα της αιγυπτιακής μυθολογίας, πιθανώς από τη Λιβύη, που λατρευόταν κυρίως με τη μορφές φετίχ του ιπποπόταμου και του κροκόδειλου. O Σετ σε όλο το πλέγμα των μύθων παρουσιάζεται ως ο κακός αδελφός του Όσιρι, και είχε καταλήξει να συμβολίζει το πνεύμα του κακού, που αντιτίθετο παντού και πάντοτε στο πνεύμα του καλού. Οι Έλληνες τον ταύτιζαν με τον Τυφώνα.

Περισσότερα, εδώ



Όταν ο Νίκος Μιχαλολιάκος υμνούσε το Αστραφτερό Σκοτάδι του Εωσφόρου

Περισσότερα, εδώ