Κρατάτε γερά !


Σε όσους απέμειναν όρθιοι: Καρτερία και Ευψυχία !

Τετάρτη 25 Μαρτίου 2015

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΣΧΟΛΙΟ

Παρακολούθησε κι ο τέως σήμερα την στρατιωτική παρέλαση, από το ξενοδοχείο... «Μεγάλη Βρεττανία».
Ανώνυμος είπε...
o χατζατζάρας ΑΡΧΙΣΕ ΔΕΙΛΑ ΔΕΙΛΑ ΤΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΚΩΝ/ΠΟΛΕΩΣ 666 ΥΠΟ ΤΟΝ Ιωάννη Γ´ Δούκα Βατάτζη (ΨΕΥΔΟ-ΙΩΑΝΝΗ ΨΕΥΔΟ-ΒΑΤΑΤΖΗ 888, «ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ 666» ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΟΕΑ )

Το ανωτέρω σχόλιο, αναφέρεται σε αυτά:



Φρειδερίκος Β΄ Χοενστάουφεν
Θα μπορούσε να τους πει, ότι εμείς οι νέοι Έλληνες εμπνεόμαστε από τη φιλία και τη συνεργασία του Αυτοκράτορα μας, του Άγιου Ιωάννη Δούκα Βατάτζη του Ελεήμονα, με τον πιο φωτισμένο μονάρχη στη δυτική Ευρώπη, τον Φρειδερίκο Χοχενστάουφεν.
Από τη συμμαχία των δυνάμεων του «Φωτός» κατά του «Σκότους».
Και θα έπρεπε, να είχε μοιράσει στους...

Η συνέχεια  εδώ

Φρειδερίκος Β΄ Χοενστάουφεν

O Φρειδερίκος Β΄ Χοχενστάουφεν (Friedrich II Hohenstaufen, 26 Δεκεμβρίου 1194 - 13 Δεκεμβρίου 1250) ήταν βασιλιάς της Σικελίας (1198-1250), αυτοκράτορας της Αγίας Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας (1220-1250) και τιτουλάριος Βασιλέας της Θεσσαλονίκης. Υιός και διάδοχος του Γερμανού Αυτοκράτορα Ερρίκου ΣΤ΄ και της Κωνσταντίας της Σικελίας (κόρης του βασιλιά Ρογήρου Β΄).

Η συνέχεια  εδώ

Ιωάννης Γ´ Αυτοκράτωρ της Νικαίας

Ιωάννης Γ´ Δούκας Βατάτζης


Ο Ιωάννης Γ΄ Δούκας Βατάτζης (Διδυμότειχο 1193 - Νυμφαίο 3 Νοεμβρίου 1254) ήταν ο δεύτερος αυτοκράτορας της Νικαίας (1222-1254), διάδοχος και γαμπρός του Θεοδώρου Α΄ Λάσκαρη. Συνετός κυβερνήτης και ικανός στρατιωτικός, υπήρξε συνεχιστής του έργου του προκατόχου του πετυχαίνοντας να υπερδιπλασιάσει τις κτήσεις που παρέλαβε και να ανορθώσει κοινωνικά και οικονομικά το κράτος, θέτοντας τις βάσεις για την ανακατάληψη της Κωνσταντινούπολης. Η τριανταδιάχρονη βασιλεία του χαρακτηρίζεται από συνεχή πρόοδο σε όλους τους τομείς της ζωής τής εξόριστης αυτοκρατορίας. Αρκετά χρόνια μετά τον θάνατό του αναγνωρίστηκε ως Άγιος και η μνήμη του ετιμάτο με ιδιαίτερη ευλάβεια από τους μικρασιατικούς πληθυσμούς μέχρι και τις αρχές του 20ου αιώνα.

Η συνέχεια εδώ

Βεβαίως, την αρχή την έκανε ο Ζουράρις από τον ΣΚΑΪ, μαζί με τον μαλάκα τον Μπογδάνο. Παρακολουθείστε από το 5:35 και μετά. Συγκοινωνούντα δοχεία είναι όλοι τους. Χατζάρες, «στόκοι», Ζουράριδες... Από τα ίδια κέντρα καθοδηγούνται τελικώς όλοι τους. Παριστάνουν ΔΗΘΕΝ πως... «τρώγονται» μεταξύ τους, αλλά - στην ουσία - την ίδια «ατζέντα» υπηρετούν... Όλοι τους !