Κρατάτε γερά !


Σε όσους απέμειναν όρθιοι: Καρτερία και Ευψυχία !

Σάββατο 23 Μαΐου 2015

Ως φράγμα για τον Ρωσικό Στόλο τού Ευξείνου Πόντου έδωσαν την Κάρπαθο στο ΝΑΤΟ ο Καμμένος (και το ανήψι τού Παττακού ο Τσίπρας). Δουλεύουν ΧΥΔΑΙΑ το λοβοτομημένο πόπολο με τις ΔΗΘΕΝ ελληνορωσικές... «προσεγγίσεις» (των κώλων τους). Πάλι προδόθηκαν οι Ρώσοι από τους ΔΟΥΛΟΥΣ των ΗΠΑ, τους ανθέλληνες πολιτικούς...

Η διέξοδος τού Ρωσικού Στόλου τού Ευξείνου Πόντου προς τη Μεσόγειο Θάλασσα γίνεται από τα στενά των Δαρδανελλίων και κατόπιν ή από το στενό Κυθήρων - Αντικυθήρων - Χανίων ή από το στενό Ρόδου - Καρπάθου - Κάσου - Λασηθίου. Το πρώτο στενό ελέγχεται από τη ΝΑΤΟϊκή Βάση τής Σούδας. Οι Ρώσοι όμως (ακόμη και μαζί με τους Κινέζους (!!!) λίαν προσφάτως) χρησιμοποιούν το στενό  Ρόδου - Καρπάθου - Κάσου - Λασηθίου. Τους εξυπηρετεί δε, τα μάλλα, διότι προσεγγίζουν ΑΜΕΣΩΣ την Κύπρο, τη Συρία και τη Διώρυγα τού Σουέζ. Ε, ο Καμμένος, ΠΑΡΕΔΩΣΕ την Κάρπαθο στο ΝΑΤΟ, για να αναχαιτισθούν οι Ρώσοι ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ. Απλούστατα...

Ενημερώνω τον συνάδελφο ιστολόγο εδώ κι εδώ, για να μην... απορεί με τις κινήσεις τής Κυβερνήσεως ΣΥ.ΡΙΖ.Α. - ΑΝ.ΕΛ. εσχάτως, πάνω στο θέμα αυτό. «Στα τέσσερα» βρίσκονται οι ανθέλληνες πολιτικοί με το ΝΑΤΟ. Όλοι τους. Δουλεύουν ΧΥΔΑΙΟΤΑΤΑ το λοβοτομημένο πόπολο με τους ΔΗΘΕΝ ελληνορωσικούς «έρωτες».
Ξεφτιλισμένοι. Ξεφτιλισμένο Κράτος. Μπανανία. Τι έλαβε ως αντάλλαγμα η Ελληνική Δημοκρατία για την εκχώρηση ΚΑΙ ΝΕΑΣ ΝΑΤΟΪΚΗΣ ΒΑΣΕΩΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΠΑΘΟ; Όχι απλώς Τ Ι Π Ο Τ Α, αλλά καταστρέφει κι ό,τι πήγε ΔΗΘΕΝ να... «ξαναχτισθή» με τους Ρώσους. «Πρώτη φορά Αριστερά» μαλάκες και «Έξω οι Βάσεις τού Θανάτου», με την... ίδρυση ΚΑΙ ΝΕΑΣ !!!

Ανηψιός τού Παττακού είναι ο Τσίπρας ρε λοβοτομημένοι:


Τσίπρας... ο Έλληνας "Τεν Τεν"


           Το “γκομενάκι ο Τσίπρας”, ο “άμεμπτος” κομμουνιστής που κολυμπάει στο χρήμα, ο..... “τιμητής” της δημόσιας ζωής, έχει θεία του την γυναίκα του Στυλιανού Παττακού. Ο πατέρας του ήταν αδερφός της γυναίκας του Παττακού. Το 1967 ο πατέρας Τσίπρας, είχε αναπτύξει στην Άρτα μία εργολαβική εταιρεία με κάποιες δουλειές.

 Τον καιρό εκείνο υπήρχαν ανεπτυγμένες σ’ ολόκληρη την επικράτεια οι στρατιωτικές Μ.Ο.Μ.Α., οι οποίες ανελάμβαναν έργα επ’ ωφελεία του δημοσίου και με άριστα αποτελέσματα, διοικούμενες από τους υπέροχους αξιωματικούς του ελληνικού Μηχανικού. Αυτό όμως δυσαρεστούσε τους εγχώριους εργολάβους, που έβλεπαν να χάνουν χρήματα από έργα που το δημόσιο ανέθετε στις Μ.Ο.Μ.Α., δωρεάν βεβαίως!



 
            Ο πατέρας Τσίπρας ζητά από τον παντοδύναμο τότε Παττακό (γαμπρό του), να αποσύρει από την ζώνη ευθύνης της Μ.Ο.Μ.Α., την περιοχή Άρτης, ώστε να επωφεληθούν από τα έργα που πλέον δεν θα ανατίθεντο εις αυτήν. Ο γαμπρός του συναινεί και την αποσύρει.
            Με “ελεύθερο” πλέον το πεδίο ο πατερας Τσίπρας επεκτείνει τις δραστηριότητες του, αλλά υπερβάλλων εις ζήλον πλουτισμού, κατηγορείται διά οικονομικόν σκάνδαλον, το οποίο ο έντιμος γαμπρός του δεν φαίνεται να είναι πρόθυμος να το καλύψει. Διευκολύνεται, όμως, από την..... “κατάστασιν”, να διαφύγη εις αραβικήν χώρα, η οποία τότε παρουσιάζει οργασμό τεχνικών έργων, με προτίμησιν αναθέσεως, σε ελληνικές τεχνικές εταιρείες.
            Μόλις πέφτει η δικτατορία, ο πατήρ Τσίπρας επιστρέφει “εν δόξη”, με το γνωστό κόλπο του αντιστασιακού. Η εταιρεία του πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο παίρνοντας έργα του... “φασιστικού” δημοσίου και από κομμουνιστάς Δημάρχους δι’ αναθέσεως πολλές φορές, για να μη ξεχνάμε και τις “δημοκρατικές διαδικασίες”!!
.................................................................................................................
«Και συ λαέ βασανισμένε μη ξεχνάς τον Ωρωπό». Κορόιδα κομμούνια. Ταλαίπωρε και βλάκα λαέ. Περίμενε να σωθής από αυτούς που σ’ έφεραν εδώ που είσαι!
Κωνσταντίνος Νίκης 

Πηγή: http://ellinokratia.blogspot.gr/2012/12/blog-post_1805.html

Διηνέκης