Κρατάτε γερά !


Σε όσους απέμειναν όρθιοι: Καρτερία και Ευψυχία !

Σάββατο 6 Ιουνίου 2015

Οι ΗΠΑ απειλούν την Ελλάδα για τον ρωσικό αγωγό


Σύμφωνα με το Iskra του Παναγιώτη Λαφαζάνη το οποίο σε νέο δημοσίευμά του εξαπολύει επίθεση κατά του ειδικού απεσταλμένου των ΗΠΑ για τις διεθνείς ενεργειακές σχέσεις Άμος Χοκστάιν, Οι ΗΠΑ απειλούν την Ελλάδα για τον ρωσικό αγωγό.

Ο κ. Χοκστάιν εξέφρασε έντονα την...


Η συνέχεια  εδώ

Την έντονη αντίδραση του Έλληνα υπουργού Παραγωγικής Ανασυγκρότησης και Ενέργειας Παναγιώτη Λαφαζάνη προκάλεσαν οι δηλώσεις του συντονιστή του υπουργείου Εξωτερικών των ΗΠΑ για τις διεθνείς ενεργειακές υποθέσεις, Άμος Χόχσταϊν, ο οποίος από την Κύπρο ανέφερε ότι με τη στάση της στο θέμα του ρωσικού αγωγού η Ελλάδα γίνεται μέρος του προβλήματος.
Ο κ. Λαφαζάνης από την πλευρά του...

Η συνέχεια  εδώ

Απόλυτα αναγκαίος για την ενεργειακή ασφάλεια της Ευρώπης και εθνικά ωφέλιμος για την Ελλάδα είναι ο νέος ρωσικός αγωγό φυσικού αερίου “Greek Stream”, που θα περνά από την Ελλάδα, δηλώνει o Έλληνας υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας Παναγιώτης Λαφαζάνης σε συνέντευξή του στο ειδησεογραφικό πρακτορείο Sputnik. Επίσης, ο κ. Λαφαζάνης σημειώνει ότι η υπογραφής της σχετικής συμφωνίας δεν αποκλείεται να γίνει στο Οικονομικό Φόρουμ της Αγίας Πετρούπολης 18 με 20 Ιουνίου, όπου θα παρευρεθεί ο Έλληνας πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και πολυμελής υπουργική αντιπροσωπεία.

Η συνέχεια  εδώ