Κρατάτε γερά !


Σε όσους απέμειναν όρθιοι: Καρτερία και Ευψυχία !

Παρασκευή 17 Ιουλίου 2015

Συνταξιούχος (εδώ και τρία χρόνια) από τα 48 της η Γεννηματά...



Γέλια μέχρι δακρύων. Βγάλανε την αργόμισθη που δεν πάτησε ποτέ στην Εθνική, έπαιρνε εξαφανισμένη προαγωγές βγήκε σε πλήρη σύνταξη στα 48 και θέλει να σταματήσει τις πρόωρες συνταξιοδοτήσεις.

Αυτοί θα φτιάξουν τη χώρα λέμε.

--------------------

Παρόμοιες περιπτώσεις όπως αυτή που φέρνει σήμερα στην δημοσιότητα η φυλλάδα του «κομιστή» υπάρχουν εκατοντάδες, αν όχι χιλιάδες. Το να διορίζουν, δηλαδή κυβερνητικά στελέχη συγγενείς τους ή «κολλητούς» σε θέσεις αργομισθίας.

Ενδιαφέρον θα είχε κάποια στιγμή να δινόταν στην δημοσιότητα όλα τα ονόματα αυτών που παρουσιάζονται σε θέσεις «συμβούλων», υφυπουργών και υπουργών, διοικητών κρατικών οργανισμών κλπ., καθώς και τα ονόματα αυτών που είναι συνεργάτες βουλευτών (καθένας εθνοπατέρας έχει 4) και οι οποίοι αμείβονται από τον προϋπολογισμό της βουλής.

Στην προκειμένη περίπτωση αναφερόμαστε στον σύζυγο της πρώην υφυπουργού υγείας και σημερινής αναπληρώτριας υπουργού Εθνικής Αμυνας, Φώφης Γεννηματά, Ανδρέα Τσούνη.

Από το δημοσίευμα μαθαίνουμε ότι αυτός είναι οδοντίατρος και –προφανώς με παρέμβαση της γυναίκας του- διορίστηκε στο νοσοκομείο «Ερίκος Ντυνάν» τον Ιούνη του 2009 κι παρέμεινε στην θέση του μέχρι τον Μάρτη του 2014, όταν διαπιστώθηκε η οικονομική κατάρρευση του νοσοκομείου και η νέα διοίκηση που αντικατάστησε την διοίκηση Μαρτίνη έκανε «χαρτογράφηση του προσωπικού του νοσοκομείου».

Κύρια επιδείωξη αυτής της ενέργειας ήταν να...

Η συνέχεια εδώ