Κρατάτε γερά !


Σε όσους απέμειναν όρθιοι: Καρτερία και Ευψυχία !

Πέμπτη 2 Ιουλίου 2015

Ρε μαλάκα «Υδροχόε», εσύ δεν μάς έλεγες τον Ιανουάριο να ψηφίσουμε Τσίπρα; Δεν είχες πάρη «πρέφα» τότε ότι είναι ο νέος «Ζαχαριάδης»; Για να δούμε τι θα γράψη αύριο και το φιλαράκι σου η «Μαύρη Φατρία»... Είστε όλοι ένας κι ένας...

Από την ώρα που αποχώρησε η Ελλάδα από τις διαπραγματεύσεις και η ελληνική κυβέρνηση αποφάσισε τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος, η παγκόσμια οικονομία "αιμορραγεί". Μόνον την πρώτη ημέρα τής κρίσης, που προκάλεσε η ελληνική επιλογή, χάθηκαν άπειρα χρήματα ...Πάνω από ένα τρισεκατομμύριο δολάρια χάθηκαν σε όλα τα μήκη και τα πλάτη τού Πλανήτη ...Έπεσαν όλα τα μεγάλα χρηματιστήρια του κόσμου ...Κοντά στο ψυχολογικό όριο του 2% έπεσε ο Dow-Jones στο κορυφαίο χρηματιστήριο του κόσμου, του οποίου η κεφαλαιοποίηση αγγίζει τα 25 τρις ...25 τρις δολάρια, όταν το σύνολο του γερμανικού ΑΕΠ είναι κοντά στα 2,5 τρις ευρώ και η αναλογία των κορυφαίων νομισμάτων περίπου στο 1 προς ένα ...Πάνω από 3% έχασε το γερμανικό χρηματιστήριο και μαζί μ' αυτό έπιασαν "πάτο" και όλα τα χρηματιστήρια του ευρωπαϊκού Νότου.
Όλα αυτά είναι χρήματα, τα οποία "εξατμίστηκαν" και τα οποία δεν θα αναπληρωθούν ποτέ...

Η συνέχεια  εδώ

Η ΤΕΛΙΚΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ «ΕΣΧΑΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΑΝΑΣΧΕΣΕΩΣ»

Αν δεν ματαιωθή το δημοψήφισμα, πρέπει να ρίξουμε «ΟΧΙ». Η χώρα θα καταστραφή ΟΛΟΣΧΕΡΩΣ είτε ψηφίσουμε «ΝΑΙ», είτε ψηφίσουμε «ΟΧΙ», είτε ρίξουμε ΑΚΥΡΟ, είτε ρίξουμε ΛΕΥΚΟ, είτε κάνουμε ΑΠΟΧΗ. Ας καταστραφούμε λοιπόν αντιστεκόμενοι και με Αξιοπρέπεια. Ψηφίζουμε «ΟΧΙ» !

Διηνέκης

Διαβάστε κι εδώ.