Κρατάτε γερά !


Σε όσους απέμειναν όρθιοι: Καρτερία και Ευψυχία !

Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2015

1.000.000 έτη φωτός μπροστά ήταν η «Εσχάτη Γραμμή Ανασχέσεως», αλλά ΜΟΝΟΝ το "hellenicrevenge" πρόσεξε (από το 2010 παρακαλώ) το τι γράφαμε τότε. Το θυμάστε το σχέδιο «Τυφών»; Δεν πειράζει μαλάκες, καλά ξυπνητούρια...

Πρώτα, ρίχτηκαν μικρόβια τύφου και πανώλης στα δίκτυα παροχής ποσίμου ύδατος, σε ολόκληρη την Αττική, την Πάτρα και μερικές άλλες πόλεις τής νοτίου – μόνον - Ελλάδος. Όχι στην Κρήτη και τον νομό Λακωνίας πάντως.


H συνέχεια εδώ

------------------------------------------------------------------

Επιβεβαίωση του pronews.gr για επικείμενη επίθεση με χημικά από τους τζιχαντιστές στο γαλλικό... νερό καθώς αυξημένα μέτρα ασφαλείας στις εγκαταστάσεις ύδρευσης στο Παρίσι υιοθέτησε η γαλλική κυβέρνηση.

Πριν από λίγο ο πρωθυπουργός της χώρας είπε ότι δεν μπορεί να αποκλειστεί επίθεση με χημικά ή βιολογικά όπλα.

Η απόφαση για τα αυστηρότερα μέτρα ασφαλείας έρχεται μετά από αναφορές για μία ανησυχητικά ανεξήγητη κλοπή προστατευτικών στολών για χημικά και βιολογικά υλικά, από μεγάλο νοσοκομείο στο Παρίσι.

Πριν από λίγο στο Βέλγιο βρέθηκαν μεγάλες ποσότητες χημικών και εκρηκτικών στο Μόλενμπεκ, που θεωρείται σίγουρο ότι θα χρησιμοποιούνταν σε μαζική τρομοκρατική επίθεση.

Υπαρκτή χαρακτήρισε ο Βέλγος πρωθυπουργός Σαρλ Μισέλ την...

H συνέχεια  εδώ

-------------------------------------------------------------------

To ISIS παράγει πλέον τα δικά του χημικά όπλα και έχει δημιουργήσει ειδικό τμήμα έρευνας και ανάπτυξης αποτελούμενο από μουσουλμάνους επιστήμονες που έχουν έρθει από το Ιράκ και την Συρία, καθώς και από άλλες χώρες της Μέσης Ανατολής.

Το χειρότερο είναι ότι οι ισλαμιστές έχουν καταφέρει να προσλάβουν ακόμη και μερικούς δυτικούς ειδικούς στην παρασκευή χημικών όπλων, καθώς και μέλη της αμυντικής βιομηχανίας του Σαντάμ Χουσεΐν όπως αναφέρουν οι ρωσικές μυστικές υπηρεσίες.

Χρηματοδοτεί τις έρευνές τους και πληρώνει τους επιστήμονες με τα έσοδα από την πώληση του συριακού και του ιρακινού πετρελαίου σε δυτικές χώρες!

Ήδη εδώ και πολλούς μήνες υπήρχαν στοιχεία που συνελεξαν οι ρωσικές μυστικές υπηρεσίες για την δημιουργία τομέα στον ISIS αφοσιωμένο στην έρευνα και τα πειράματα πάνω σε όπλα μαζικής καταστροφής, επανδρωμένου με επιστήμονες oι οποίοι χρησιμοποιούν την μόρφωσή τους προς ώφελος του ισλαμιστικού σκοπού για την μετατροπή του πλανήτη σε Παγκόσμιο Χαλιφάτο.

Υπενθυμίζεται ότι...

Η συνέχεια εδώ