Κρατάτε γερά !


Σε όσους απέμειναν όρθιοι: Καρτερία και Ευψυχία !

Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2015

Μαρτυρία ραβίνου σχετικά με το ισλάμ



Η «θεωρία του χάους» μια αντιδιαστολή του "Ο Σωκράτης, οι Νόμοι και η Ισχύς του Κράτους" και η απόδειξη της εφαρμογής του Ευρωπαϊκού "patriot act".

Η αρχή αυτού του στρατηγικού δόγματος μπορεί να συνοψιστεί ως εξής: ο ευκολότερος τρόπος για να λεηλατηθούν οι φυσικοί πόροι μιας χώρας για μεγάλο χρονικό διάστημα, δεν είναι να τη καταλάβεις, αλλά να καταστρέψεις το Κράτος.

Χωρίς Κράτος δεν υπάρχει στρατός. Χωρίς στρατό του εχθρού, δεν υπάρχει κίνδυνος ήττας. Ως εκ τούτου, ο στρατηγικός στόχος του στρατού των ΗΠΑ και της συμμαχίας που οδηγούν, το ΝΑΤΟ, είναι αποκλειστικά να καταστρέψουν τα Κράτη. Το τι γίνονται οι ενδιαφερόμενοι πληθυσμοί, δεν είναι το πρόβλημα της Ουάσιγκτον.

Αυτό το σχέδιο είναι αδιανόητο για τους Ευρωπαίους οι οποίοι, από τον αγγλικό εμφύλιο πόλεμο, πείστηκαν από τον Λεβιάθαν του Thomas Hobbes, ότι είναι αναγκαίο-κακό να χάσεις κάποιες ελευθερίες, ή ακόμη και να δεχθείς ένα τυραννικό κράτος, παρά να βυθίσεις στο χάος.


Ολόκληρο εδώ
-----
ΥΓ.
Similarities between Judaism and Islam

Στο Death and burial αναφέρουν!!!!

  • Cremation - Cremation is strictly forbidden
Όταν την ίδια ώρα προσπαθούν να μας πείσουν για την καύση των δικών μας νεκρών.....διότι είναι γνωστό ότι μέχρι και τα κοκαλάκια μας πρέπει να εξαφανίσουν από προσώπου γης, μιλάμε για ΤΗΝ "αγάπη"!!!