Κρατάτε γερά !


Σε όσους απέμειναν όρθιοι: Καρτερία και Ευψυχία !

Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2015

Ο ρόλος των τζιχαντιστών είναι σύνθετος και απαιτεί ξεχωριστή ανάλυση, αλλά επιγραμματικά, κυμαίνεται στην διαχείριση των υπό σχεδίαση αγωγών και την ασφάλεια των Ειδικών Οικονομικών Ζωνών που θα δημιουργηθούν (και στην Ελλάδα) με τουρκο - καταριανά κεφάλαια μέχρι την τελική λύση (δηλαδή τις επιχειρήσεις ανταρτοπόλεμου στα μετόπισθεν της Ελλάδος, σε ενδεχόμενη ελληνοτουρκική σύρραξη)...

Κάντε «κλικ» κι εδώ ρε μαλάκες...

Όσα και να ακούτε περί "πολέμου'' της Δύσης με το Ισλαμικό Κράτος μην δίνετε σημασία. Ούτε χερσαίες επιχειρήσεις θα γίνουν ούτε βέβαια θα πλήξουν το Ισλαμικό Κρατος οι Γάλλοι και οι ΗΠΑ.
Ο Ομπάμα με τον ΥΠΕΞ του Τζων Κέρυ έχουν ειλικρινείς προθέσεις να χτυπήσουν το ISIS, εξάλλου δεν το δημιούργησαν αυτοί αλλά η ρεπουμπλικανική αντιπολίτευση των νοεοσυντηριτικών όπως ο Πωλ Γούλφοβιτς, Ο Μακ Κέιν και άλλοι διάσημοι γνωστοί ως ''γεράκια του πολέμου''. Οι ρεπουμπλικάνοι ελέγχουν το βαθύ αμερικανικό κράτος εφόσον αποτελούν την λευκή αριστοκρατία-ελίτ των ΗΠΑ, RED NECKS, και παρόλο που βρίσκονται στην αντιπολίτευση τα κεφάλαια που διαθέτουν τους επιτρέπουν να δημιουργούν  την Αραβική Άνοιξη στον Αραβικό κόσμο, την Πορτοκαλί επανάσταση στην Ουκρανία και φυσικά το Ισλαμικό κράτος.Οι ρεπουμπλικάνοι ελέγχουν την CIA και τον σκληρό πυρήνα του στρατού. Κάτι σαν το ΠΑΣΟΚ το οποίο μετά το 1981 ουδέποτε παρέδωσε την εξουσία όταν έχανε την διακυβέρνηση.
Οι ρεπουμπλικάνοι - που κατά κύριο λόγο είναι και ''πετρελαιάδες'' - διατηρούν ακόμα στενούς επιχειρηματικούς δεσμούς με την Μ. Ανατολή και την Αραβική χερσόνησο και δεν βλέπουν με καθόλου καλό μάτι την...

H συνέχεια εδώ
-------------------------


Κι εσύ λαέ μαλακισμένε...
Καταλάβατε τώρα το «τι ρόλο βαράνε» οι Καταριανοί αξιωματικοί στην Αλεξανδρούπολη; Τού Πυροβολικού και των Τεθωρακισμένων είναι παρακαλώ (στα

γερμανικά

αυτοκινούμενα πυροβόλα PzR – 2000 και στα επίσης

γερμανικά άρματα μάχης Leopard 2 τού Δ' ΣΣ εκπαιδεύονται). Στο εγγύς μέλλον, η Θράκη, προορίζεται για «κοσοβοποιημένη» Ειδική Οικονομική Ζώνη Γερμανών και Τούρκων. Σάς το κάναμε αρκετά «πενηνταράκια» ή ακόμη;

Διηνέκης

---------------------------

Η τρομοκρατία της 13-11-2015 αποτελεί προϊόν Κατάρ - Γερμανίας προκειμένου να εκβιαστεί η Γαλλία και να υποταχθεί στην Γερμανία.

Greek Spirit
Κατά καιρούς έχω γράψει, έχω επισημάνει, έχω προειδοποιήσει σχετικά με το σχέδιο της Γερμανίας -Αράβων (Κατάρ κατά κύριο λόγο και Σαουδικής Αραβίας)  για την αναβίωση της πάλαι πότε΄Αραβικής  αυτοκρατορίας σε βόρεια Αφρική και νότια Ευρώπη. Η συμφωνία προβλέπει ότι η Γερμανία θα δώσει πολιτική κάλυψη τους Άραβες για την μετατροπή της νότιας Ευρώπης σε προτεκτοράτο τους, κυρίως με την αθρόα εισαγωγή κάθε είδους μετανάστη.Η πολιτική κάλυψη μεταφράζεται στις συνθήκες Σενγκεν και Δουβλίνου ,οι οποίες με έντεχνο τρόπο προωθούν την εισαγωγή μεταναστών αλλά και απαγορεύουν την διάχυση τους στον ευρωπαϊκό βορά.


Η Γερμανία επέβαλε τις συνθήκες αυτές στις ευρωπαικές κυβερνήσεις ανδρείκελα παράλληλα με την οικονομική κρίση που έχει ως στόχο την απομύζηση των νότιων χωρών πριν την παράδοση τους στους Άραβες.
Η Γερμανία σε αντάλλαγμα θα λάβει την απρόσκοπτη παροχή αερίου και πετρελαίου από το Κατάρ και Σαουδική Αραβία κάτι που που θα την ανεξαρτοποιήσει γεωπολιτικά από την Ρωσία του Πούτιν.
Ο πόλεμος στην Λιβύη έγινε κατά παραγγελία του Κατάρ το οποίο είχε στα σχέδια του την υποταγή Αιγύπτου  Τυνησίας με την εμπνεύσεως CIA  ''Αραβική Ανοιξη'' . Αφου΄το Κατάρ θα προσαρτούσε την βόρεια Αφρική -πάντα χρησιμοποιώντας το ΝΑΤΟ και την Ε.Ε. -  θα προχωρούσε στην σταδιακή αλλοίωση των πληθυσμών των νότιων ευρωπαϊκών χωρών και την αντικατάσταση τους με μουσουλμανικούς.Το σχέδιο είναι σε εξέλιξη και μέχρι τώρα εξελίσσεται απρόσκοπτα.Το μόνο εμπόδιο είναι η Συρία και η Αίγυπτος του Αλ Σίσι.
Το Κατάρ είναι ένα κρατίδιο των 300.000 κατοίκων αλλά...

Η συνέχεια  εδώ