Κρατάτε γερά !


Σε όσους απέμειναν όρθιοι: Καρτερία και Ευψυχία !

Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2016

Το... 2016 μ.Χ. ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕ ο Φραγκοφραγκούλης ότι η Αγία Ρωσία και η Ελλάς μοιράζονται την Ορθοδοξία, τον πολιτισμό και κοινές αξίες... Μέχρι και τον Αλέξανδρο Υψηλάντη θυμήθηκε (έτσι ξαφνικά...) - Α, ρε δόλια Πατρίδα, έγιναν και οι θεράποντες υπήκοοι τού ΝΑΤΟ... «ρωσόφιλοι» (έτσι ξαφνικά...)

RGRU: Το 2016 είναι έτος της Ρωσίας στην Ελλάδα και έτος της Ελλάδας στη Ρωσία. Ποιες είναι οι προσδοκίες σας από την περαιτέρω ανάπτυξη των σχέσεων μεταξύ των δύο χωρών;

Φραγκούλης Φράγκος:  Οι χώρες μας μοιράζονται την ορθοδοξία, τον πολιτισμό, και κοινές αξίες. Ο ελληνισμός έχει παίξει ένα σημαντικότατο και πρωταγωνιστικό ρόλο με την διάδοση της Χριστιανικής θρησκείας και η Ρωσία έστειλε στην Ελλάδα αμέσως μετά την επανάσταση τον Ιωάννη Καποδίστρια και τον Αλέξανδρο Υψηλάντη, οι οποίοι αναζωογόνησαν τον Ελληνισμό. Θα ήταν ίσως λάθος να πω ότι οι δύο χώρες μας μοιράζονται ένα κοινό εχθρό. Θα μπορούσα να πω όμως ότι αντιμετωπίζουμε μια μη φιλική χώρα και η Ελλάδα προβλέπει πάντα σε μια ρωσική στήριξη καθώς η Τουρκία είναι μια πραγματική απειλή για την ασφάλειά μας.