Κρατάτε γερά !


Σε όσους απέμειναν όρθιοι: Καρτερία και Ευψυχία !

Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2016

ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ ΔΙΑΜΕΛΙΣΘΟΥΝ - ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΟΥΝ ΝΕΑ, «ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΑ» ΚΡΑΤΗ, ΜΕΛΗ ΜΙΑΣ ΝΕΑΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ - ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΘΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΒΙΩΣΗ ΤΗΣ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗΣ. ΣΕ ΒΟΥΛΓΑΡΟ - ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ, ΡΟΥΜΑΝΟΥΣ, ΣΕΡΒΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΒΑΝΟΥΣ, ΘΑ ΛΕΝΕ ΑΛΛΑ - ΟΠΩΣ ΑΛΛΑΖΕΙ Ο ΧΑΡΤΗΣ ΤΗΣ ΜΕΣΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ, ΕΤΣΙ ΑΛΛΑΖΕΙ ΚΑΙ Ο ΧΑΡΤΗΣ ΤΗΣ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ ΤΟΥ ΑΙΜΟΥ (ΚΙ ΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΟΡΘΙΟΙ...)

Η Ελληνική κοινωνία προ κρίσεως δεν διεκδικούσε τις δάφνες μιας κοινωνίας ίσων ευκαιριών και ισότητας , ωστόσο διέθετε μεσαία τάξη η οποία μαζί με τα ανώτερα στρώματα αποτελούσαν τα 2/3 του Ελληνικού πληθυσμού που ζούσαν με σχετική ευκολία. Ακόμα και το φτωχό 1/3 δεν ήταν στην κατάσταση εξαθλίωσης  βρίσκεται σήμερα εφόσον ακόμα και αυτά τα ψίχουλα που έπεφταν από το τραπέζι της μεσαίας και ανώτερης τάξης ήταν σαφώς περισσότερα και μεγαλύτερα. 

Σειρά έχει η εδαφική ακεραιότητα της χώρας η οποία μετά το ρίξιμο στον Καιάδα των 2/3 της κοινωνίας θα χάσει και τα 2/3 των εδαφών της.

Ας θέσουμε  για την οικονομία της συζήτησης ότι η Ελληνική επικράτεια απαρτίζεται από τρία κύρια μέρη α. τα νησιά του Αιγαίου ( μαζί με την Κρήτη) β.την Ήπειρο, Μακεδονία και Θράκη και γ. τον υπόλοιπο ηπειρωτικό κορμό (Θεσσαλία Στερά Ελλάδα-Πελοπόννησος).

Το Αιγαίο και η Κρήτη προρίζονται για διχοτόμηση και αυτονομία αντίστοιχα. 
Η διχοτόμηση του Αιγαίου θα γίνει με οδηγό τον 25 Μεσημβρινό ο οποίος φαίνεται στην εικόνα επάνω και ο οποίος τέμνει το Αιγαίο , την Θράκη και την Κρήτη ακριβώς στον μέσον τους. 
Το 2010 χωρίς φυσικά να ερωτηθεί ο ''κυρίαρχος λαός''...

Η συνέχεια εδώ

Όπως αλλάζουν τα πράγματα στη Μέση Ανατολή, έτσι θα αλλάξουν και στα Βαλκάνια. Αλλάζουν ήδη ! Δεν το βλέπετε; Μπροστά στα μάτια σας γίνονται όλα...