Κρατάτε γερά !


Σε όσους απέμειναν όρθιοι: Καρτερία και Ευψυχία !

Δευτέρα 25 Ιουλίου 2016

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ - ΒΟΜΒΑ: ΠΟΙΟΙ ΚΡΑΤΟΥΝ ΑΣΦΑΛΗ ΤΟΝ ΓΚΙΟΥΛΕΝ ΣΤΙΣ ΗΠΑ;


George Fidas: Διευθυντής του Τμήματος Ανάλυσης, Επιρροής και Επέκτασης Δραστηριοτήτων της CIA, επισκέπτης καθηγητής - λέκτορας στο Τμήμα Διεθνών Σχέσεων του Πανεπιστημίου George Washington. Διαβάστε κι εδώ.
Graham Fuller: Πρώην αντιπρόεδρος του Εθνικού Συμβουλίου των ΗΠΑ και επίσης ανώτατο στέλεχος της CIA με μεγάλη υπηρεσία στην Άγκυρα.
Morton Abramowitz: Ανώτατος διπλωμάτης και πρώην αξιωματούχος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ. Πρέσβυς των ΗΠΑ στην Τουρκία κατά το παρελθόν.

Αλέξανδρος Καρλούτσος: Ανώτερος κληρικός της Αρχιεπισκοπής Αμερικής που υπάγεται στο Οικουμενικό Πατριαρχείο.
Murat Sarayli: Πρόεδρος επιχειρηματιών της Τουρκίας και των Νέων Τούρκων επιχειρηματιών Ελλάδος.


Οι υπόλοιποι, στο περιοδικό «Επίκαιρα», που κυκλοφορεί.
Αριθμός τεύχους 350, σελ. 34-35. Ένα πολύ αποκαλυπτικό άρθρο,
του δημοσιογράφου Αλεξάνδρου Στεφανοπούλου.

Είπατε τίποτα; Για σκεφθείτε λίγο...
Όλα «δένουν» με τα όσα γράφουμε στο ιστολόγιό μας, εδώ και τόσο καιρό ! 1.000.000 έτη φωτός μπροστά η «Εσχάτη Γραμμή Ανασχέσεως» φίλες και φίλοι αναγνώστες...
Να είστε υπερήφανοι που μάς διαβάζετε. Εμείς, είμαστε υπερήφανοι πάντως που σάς έχουμε αναγνώστες. Ξέρετε γιατί; Διότι διαφέρετε από τους άλλους.
Σάς ευχαριστούμε για αυτό !
-----------
Ξαναδιαβάστε εδώ ρε αδέρφια. Θα γεμίσουμε - πάρα πολύ σύντομα - ΚΑΙ με κεμαλιστές και νεοεποχίτες οπαδούς του... «λάιτ ισλάμ», του Γκιουλέν ! Θα τους... «διώχνη» βλέπετε, ο Ερντογάν. Όπως τους «8» του ελικοπτέρου...
Τα δικά μας τα παιδιά δηλαδή, ξενητεύτηκαν (για 480.000 μορφωμένους, νέους ανθρώπους μιλάμε) κατά τα τελευταία οκτώ χρόνια, για να έρθουν στη θέση τους οι ορδές από το κάθε λογής μουσουλμανικό «καρύδι» από Συρία, Αφγανιστάν και δε συμμαζεύεται; Θα 'ρθούν να προστεθούν και Τουρκαλάδες τώρα; Και τι Τουρκαλάδες... Η αστική τους τάξη. Οι μορφωμένοι και πλούσιοι. Έφυγε η ελληνική μεσαία τάξη για να έρθη η τουρκική δηλαδή; Έμειναν πίσω οι συνταξιούχοι και οι άνεργοι δίχως τα πολλά ακαδημαϊκά προσόντα για νά 'ρθουν τα νέα... αφεντικά απ' την Τουρκιά; Για την τουρκική δυτικόφιλη ελίτ και τη μεσαία της τάξη θα δουλεύουν (για 300 ευρώ, ως είλωτες) οι εναπομείναντες Έλληνες δηλαδή; Στην Ιερή Γη μας; Ξανά δούλοι; Νέας μορφής Τουρκοκρατία; Όχι ρε αλήτες - προδότες - πολιτικοί !!!
Κι όλα αυτά, διότι οι ΗΠΑ θέλουν «ενιαίο χώρο» το Αιγαίο Πέλαγος (έτσι ώστε να εμποδίζονται στην κάθοδό τους οι Ρώσοι), οι Γερμανοί θέλουν τους καταριανούς, κουρδικούς, αζέρικους, ισραηλινούς ΚΑΙ ΟΧΙ ΡΩΣΙΚΟΥΣ Ή ΙΡΑΝΙΚΟΥΣ αγωγούς και οι ισραηλινοί θέλουν (ανάμεσα σε όλα τ' άλλα) να ελέγχουν ΚΑΙ το νερό της Μέσης Ανατολής μέσω Κουρδιστάν...
Πάααλι η δυστυχής Ελλάς «την πλήρωσε τη νύφη» (ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ) εν τέλει...

Διηνέκης