Κρατάτε γερά !


Σε όσους απέμειναν όρθιοι: Καρτερία και Ευψυχία !

Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2016

Πού ακούστηκε ο οικοδεσπότης να γκρεμίζη το σπίτι του για να υποδεχθή τους...

...
φιλοξενουμένους;
-.-.-.-.-
ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΝΕ;
-.-.-.-.-


Διαβάστε ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ κι εδώ !

Η απόλυτη αδιαφορία της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ για τις επιπτώσεις του προσφυγικού - λαθρομεταναστευτικού κύματος στον ελληνικό λαό είναι παροιμιώδης, αλλά αναμενόμενη. Και είναι αναμενόμενη λόγω της εθνομηδενιστικής ιδεολογίας της. Ιδεολογία η οποία έχει πλήρως επικρατήσει σε όλο το φάσμα της Αριστεράς, τόσο της καθεστωτικής όσο και της εξωκοινοβουλευτικής με τους αντιεξουσιαστές, αλληλέγγυους, ΜΚΟ, αναρχικούς και λοιπούς κουκουλοφόρους. Δεν υπάρχει ούτε πατρίδα ούτε εθνική ιδιοπροσωπία ούτε ιστορία ούτε μνήμη ούτε θρησκεία... Υπάρχει μόνο το «εγώ». Το άτομο. Τα ατομικά δικαιώματα. Τα ανοιχτά σύνορα. Η κατάργηση των εθνών.
Ο εθνομηδενιστής μπορεί να δώσει αγώνα για τα δίκαια της πατρίδας του; Ο εθνομηδενιστής δεν αγαπάει την πατρίδα του. Ο εθνομηδενιστής μπορεί να παλέψει αυθεντικά για τα κοινωνικά δικαιώματα του λαού του; Τα κοινωνικά δικαιώματα προϋποθέτουν εθνική ανεξαρτησία. Η εθνική πατριωτική αντίληψη είναι βασική προϋπόθεση για την οποιαδήποτε κοινωνιοκεντρική πολιτική. Άνθρωποι που δεν αγαπάνε την πατρίδα τους δεν μπορούν να αγαπάνε και τον λαό της. Άνθρωποι που θεωρούν τους Έλληνες «ελληνάρες», «εθνικιστές», «οπισθοδρομικούς» και «θρησκόληπτους» δεν μπορούν να τους υπερασπιστούν απέναντι στους «πολιτισμένους» Δυτικούς, Αμερικανούς ή Ευρωπαίους. Δεν μπορούν να αντισταθούν στην επεκτατική πολιτική του Ερντογάν που θέλει να παγιώσει και de jure την κατοχή της Κύπρου, και έπεται συνέχεια με το Αιγαίο και τη Θράκη. Γι' αυτό και οι δήθεν αντιμνημονιακοί, αντικαπιταλιστές, αντιρατσιστές υπηρετούν δουλικά τη Μέρκελ και τη Λαγκάρντ και εφαρμόζουν το πιο απάνθρωπο Μνημόνιο εις βάρος του ελληνικού λαού. Και ταυτοχρόνως προωθούν τον οριστικό ενταφιασμό του κυπριακού ελληνισμού, με ένα «Σχέδιο Ανάν» στο οποίο πρωταγωνιστούν ανενδοίαστα.
Τι έχει να χάσει πλέον η «πρώτη φορά Αριστερά»; Ο λαός την πήρε χαμπάρι. Στηρίζεται πια αποκλειστικά και μόνο στις ξένες καγκελαρίες, στον Τζώρτζ Σόρος και στους ξένους τοποτηρητές. Η στήριξη των ξένων είναι προκλητική. Αυτά που προωθούν, π.χ., στο Ασφαλιστικό και τα εργασιακά με τον Κατρούγκαλο ή με το εκλαμπρότατο ζεύγος Δρίτσα - Χριστοδουλοπούλου και νυν με τον Μουζάλα στο Μεταναστευτικό καμία συντηρητική και αντιλαϊκή κυβέρνηση δεν θα μπορούσε να περάσει. Όλα στην υπηρεσία των ξένων (όλη η δημόσια περιουσία του ελληνικού λαόυ δόθηκε προς «αξιοποίηση» για 99 χρόνια στους ξένους, αφελληνισμός των ελληνικών τραπεζών, ΤΡΑΙΝΟΣΕ, «κόφτης», Μεταναστευτικό κ.λπ.). Η εθνομηδενιστική ιδεολογία τούς έχει προετοιμάσει να είναι οι καλύτεροι υπηρέτες των ξένων και, μάλιστα, με όλα τα εκσυγχρονιστικά «καρυκεύματα» για δικαιώματα των μειονοτήτων, αντιρατσισμό, υπέρβαση των «εθνικών στερεοτύπων» και άλλα ηχηρά παρόμοια. Όσο χάνουν τη λαϊκή στήριξη τόσο πιο επικίνδυνοι γίνονται για κάθε είδους υποταγή, για κάθε είδους υποδούλωση.

Στο στόχαστρο της... υποκλοπής

Προσφάτως εμφανίστηκε μια αμερικανική ομάδα χάκερ ακτιβιστών που ονομάζονται DCLeaks. Όπως υποστηρίζουν, ακολουθούν το παράδειγμα των WikiLeaks υποκλέπτοντας μυστικά έγγραφα. Με τον τρόπο αυτό θέλουν να παρουσιάσουν «την αλήθεια που κρύβεται πίσω από τις πολιτικές αποφάσεις». Στο στόχαστρό τους μπήκε ο ζάμπλουτος κερδοσκόπος του παγκόσμιου χρηματοπιστωτικού συστήματος Τζώρτζ Σόρος και το ίδρυμά του για μια περίοδο οκτώ ετών (μεταξύ του 2008 και του 2016) και η δράση του σε σαράντα χώρες. Σε αυτές συγκαταλέγονται και η Ελλάδα, στην οποία έγινε ευρέως γνωστός από την εμπλοκή του στην υπόθεση των Σκοπίων. Είναι γνωστός ο ανθελληνικός και ιδιαίτερα αρνητικός ρόλος του κατά της Ελλάδας και υπέρ των Σκοπίων, όχι μόνο ως γενναιόδωρου χρηματοδότη, αλλά και ως παράγοντα που λειτούργησε εν είδει πολιτικού λομπίστα υπέρ της ΠΓΔΜ (βλ. άρθρο μου, «Επίκαιρα», τεύχος 316ο).

(συνεχίζεται...)