Κρατάτε γερά !


Σε όσους απέμειναν όρθιοι: Καρτερία και Ευψυχία !

Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2016

ΓΙΑΤΙ Η ΜΕΡΚΕΛ ΕΞΩΘΕΙ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Η ειδησιογραφία τρέχει καθημερινά και αποπροσανατολίζει.Είναι καιρός να θυμηθούμε τις βασικές αρχές που χαρακτηρίζουν τόσο την ελληνική κρίση όσο και τον πόλεμο στην Συρία, δύο καταστάσεις που είναι αλληλένδετες και έχουν ένα κοινό παρανομαστή, την συμμαχία Γερμανίας-Κατάρ-Τουρκίας.
Ο άξονας αυτός αποτελεί έμπνευση της Γερμανίας η οποία ήθελε την ενεργειακή απεξάρτηση της από το ρωσικό αέριο και έτσι στράφηκε προς το Κατάρ το οποίο διαθέτει τα τρίτα μεγαλύτερα αποθέματα αερίου στον κόσμο. Η Γερμανία ήθελε να κατασκευάσει ένα αγωγό Κατάρ-Ιορδανίας-Συρίας-Τουρκίας-Ελλάδας - Ευρώπης.
Η Τουρκία αποτελεί σύμμαχο της Γερμανίας από το 1908, από την παρθενική εμφάνιση του Κεμάλ ο οποίος μυήθηκε στον εθνικοσοσιαλισμό και φασισμό στην ίδια την Γερμανία όταν ως αξιωματικός του στρατού προφασίστηκε ασθένεια για δύο εβδομάδες σε ένα ταξίδι του στην Γερμανία και παρέμεινε εκεί. Ακολούθησε η γενοκτονία των Αρμενίων και Ελλήνων, όλων χριστιανών. Βλέπετε η γερμανική πολιτική ελίτ είχε και έχει ασπασθεί τον σουφισμό, το κομμάτι του ισλάμ που παραπέμπει στον θρησκευτικό μυστικισμό.

Ό αγωγός που ήθελε η Γερμανία δεν έγινε ποτέ διότι...
 
Η συνέχεια εδώ

Από το 2007 ήταν όλα σχεδιασμένα καημένε μου ραγιά...
Θυμάσαι ή κοιμάσαι;
Από πού είπαμε ότι θα περάση ο EAST MED του Ισραήλ;
Εύγε! Το βρήκες!