Κρατάτε γερά !


Σε όσους απέμειναν όρθιοι: Καρτερία και Ευψυχία !

Δευτέρα 21 Αυγούστου 2017

ΕΝΑ... ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ (1.000.000.000) ΕΤΗ ΦΩΤΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΑΣ, Η «ΕΣΧΑΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΑΝΑΣΧΕΣΕΩΣ», ΦΙΛΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ: ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΕΛΕΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ (ΚΕΜΕΑ) ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕ ΑΣΚΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ «ΤΥΦΩΝ» !!! !!! !!! ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΕΝ ΛΟΓΩ ΑΣΚΗΣΕΩΣ, ΗΤΑΝ, Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΙΘΑΝΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!! !!! !!! ΕΙΠΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ;;; Ε, ΕΙΠΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ;;; ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ «ΕΣΧΑΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΑΝΑΣΧΕΣΕΩΣ» ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ !!! ΜΑΖΙ, ΑΠΟ ΑΓΑΠΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΙΣΤΟΡΙΑ... ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑΡΑ ΜΑΣ !!! ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑΡΑ ΜΑΣ !!! ΝΑ ΚΡΑΤΑΤΕ ΓΕΡΑ !!!


Άσκηση "Τυφών" - Προετοιμασία για πιθανό χτύπημα ισλαμιστών


ΠΑΝΤΟΤΕ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ, ΑΥΤΟΠΡΟΑΙΡΕΤΩΣ
Ο υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης, ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας, ο γενικός γραμματέας Δημόσιας Τάξης, Δημήτρης Αναγνωστάκης και ο αρχηγός της ΕΛΑΣ, αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Τσουβάλας παρακολούθησαν την άσκηση που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Κέντρου Μελετών Ασφάλειας (ΚΕΜΕΑ).
Η άσκηση είχε την επωνυμία «Τυφώνας».
Η άσκηση περιελάμβανε έξι σενάρια, που στην πραγματικότητα ήταν μεταφορά στην Ελλάδα όλων των επιθέσεων, όλων των ειδών, που έχουν γίνει από τζιχαντιστές στην Ευρώπη, όπως επίθεση με βαν σε πεζούς, πυροβολισμούς εναντίον του πλήθους στο κέντρο της Αθήνας, εκρήξεις σε χώρους συνάθροισης και χώρους διασκέδασης, κ.ά.
Σκοπός της άσκησης ήταν να διαπιστωθεί η αντιτρομοκρατική αντίδραση του κρατικού μηχανισμού σε περιπτώσεις με κλιμακούμενη δυσκολία και συμμετείχαν δεκάδες αξιωματικοί από όλες τις αστυνομικές υπηρεσίες, στελέχη της ΕΥΠ και της Διεύθυνσης Πληροφοριών, καθώς και από τη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών, όπως αναφέρεται στο ΑΠΕ-ΜΠΕ.
Τα συμπεράσματα της άσκησης θα αξιολογηθούν στο πλαίσιο του γενικότερου σχεδιασμού για την πρόληψη και την αντιμετώπιση τρομοκρατικών επιθέσεων.

Πηγή: ysterografonews

----------------
ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ «ΕΣΧΑΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΑΝΑΣΧΕΣΕΩΣ» ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ «ΤΥΦΩΝ»,
ΕΔΩ.
----------------




Πρώτη φορά που αναφέρθηκα στο Σχέδιο «Τυφών», ήταν τον Ιούνιο τού 2010. Το... «βάφτισα» έτσι, για πολλούς λόγους. Έχει υποπέση στην αντίληψή μου, τουλάχιστον ΑΛΛΗ ΜΙΑ άσκηση με βάση αυτό το Σχέδιο κατά το παρελθόν. Στην άσκηση εκείνη, είχαν λάβη μέρος το Λιμενικό Σώμα, η ΕΛ.ΑΣ. και άλλες υπηρεσίες. Μού φαίνεται ΚΑΙ το Πολεμικό Ναυτικό είχε κάποιον ρόλο. Αν θυμάμαι καλά, η άσκηση είχε λάβη χώρα στις Σπέτσες ή στην Ύδρα. ΔΕΝ λεγόταν «Τυφών» εκείνη πάντως... Βασιζόταν όμως, σε σενάριο τού Σχεδίου μου. Έχουν περάση 5 - 6 χρόνια έκτοτε...

Διηνέκης