Κρατάτε γερά !


Σε όσους απέμειναν όρθιοι: Καρτερία και Ευψυχία !

Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2018

Το μέγα σφάλμα τού Ραχωβίτσα

Σάς έλεγα εδώ τι έκανε τον Ραχωβίτσα να στείλη μια τρελλή (εδώ) Κ Α Ι ηλιθία (εδώ) πράκτορα στη ζωή μου το 2011. Το μέγα σφάλμα τού Ραχωβίτσα (το οποίο οφείλεται στη χειρίστη μορφή αγνοίας) ήταν το εξής: Μού έστειλε μία πράκτορα που ΦΑΙΝΟΤΑΝ ότι ήταν (και εκ των υστέρων απεδείχθη ότι ΟΝΤΩΣ είναι) ψυχοπαθής ΚΑΙ που επίσης ΦΑΙΝΟΤΑΝ ότι ήταν ευφυής (ενώ εκ των υστέρων απεδείχθη ότι ΟΝΤΩΣ ήταν και είναι ηλιθία).

Παμμέγιστο σφάλμα.

Ο Ραχωβίτσας ΔΕΝ έχει μελετήση εις βάθος το έργο τού Σουν Τζου «Η Τέχνη τού Πολέμου». Πρέπει να ξαναμελετήση προσεκτικότατα το 13ο κεφάλαιο τού βιβλίου.

Ο Κινέζος στρατηγός ΚΑΙ ΦΙΛΟΣΟΦΟΣ τού 5ου π.Χ. αιώνος, δίδαξε ότι:

«Ο κατάσκοπος πρέπει να είναι εξαιρετικά ευφυής , αλλά να έχη εξωτερική εμφάνιση ανθρώπου μισότρελλου ή ηλιθίου. Πρέπει να φαίνεται αδύναμος, αλλά να έχη σιδερένια εσωτερική δύναμη. Πρέπει να είναι ικανός, να μπορεί να αντιστέκεται, να είναι δυνατός και θαρραλέος. Πρέπει να αντέχη στην πείνα και στο κρύο και να παίρνη το όνειδος και να κρατά την αισχύνη και την αμαρτία για τον εαυτόν του».

Κατάλαβες Ραχωβίτσα;

Το πρακτοράκι που μού 'στειλες και με ΒΑΣΑΝΙΣΕ ΕΠΙ 54 ΟΛΟΚΛΗΡΟΥΣ ΜΗΝΕΣ θα έπρεπε να παίρνη το όνειδος και να κρατά την αισχύνη και την αμαρτία για τον εαυτόν της. Να ΜΗΝ είναι μία μοχθηρή νάρκισσος...

Εκεί την έπαθες...

Έστειλες μία πράκτορα («τού κώλου») για να συλλέξη πληροφορίες; Μαγκιά σου. Υπαρχηγός τής ΕΛ.ΑΣ. ήσουν. Συνέλεξε πληροφορίες; Όχι αυτές που λαχταρούσες. Δεν πειράζει. Απόσυρέ την «κυριλέ». Ήταν ανάγκη να με βασανίση κι από 'πάνω; Γιατί τέτοια μοχθηρία; Προσωπικό σου ήταν το θέμα; Ή μήπως ήταν; Ήταν ανάγκη να μού στείλετε - εκ των υστέρων - και 5 τουρκαλβανούς έξω από το σπίτι μου; Γιατί; Ποιος ο λόγος; Μέγα σφάλμα...

Η εν λόγω γυναίκα ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΛΗ (ενώ θα έπρεπε απλώς να φαίνεται ότι είναι, ΔΙΧΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ στην πραγματικότητα).
ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΥΦΥΗΣ (ενώ θα έπρεπε να φαίνεται ηλιθία, δίχως να είναι ηλιθία)
και... ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΗΛΙΘΙΑ !
Αυτά. Άντε γειά... Στείλε κι άλλους τουρκαλβανούς τώρα... Ξέρεις εσύ... Διδάσκεις και σε σχολές...
Απίστευτα πράγματα, ε;

Διηνέκης