Κρατάτε γερά !


Σε όσους απέμειναν όρθιοι: Καρτερία και Ευψυχία !

Τετάρτη 14 Μαρτίου 2018

Αυτό ήταν λοιπόν... Τι είπε ρε ο παληάνθρωπος... Μίσος και φθόνο ξέρασε ο... ψυχάκιας Ερντογάν: Η Ελλάδα πήρε 400 δισ. ευρώ ενώ εμείς τίποτα από την ΕΕ

Εσύ, τα παίρνεις από το Κατάρ ρε ψυχοπαθή... τού λέμε εμείς...
...και εμείς, τα χρωστάμε... ενώ εσείς, τ' αρπάζετε νταηλίκι...


Με αφορμή την έγκριση της Κομισιόν, κονδυλίων ύψους 3 δισ. ευρώ, προς την Άγκυρα για το προσφυγικό, ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ξεσπάθωσε κατά της Ελλάδας.
Σε συνάντηση του με μουφτήδες στο Προεδρικό Μέγαρο, ο Ερντογάν δήλωσε: «Προσπάθησαν να καταλάβουν το κοινοβούλιό μας με τρομοκρατικές οργανώσεις (το κουρδικό κόμμα HDP). Δεν θα το ανεχτούμε αυτό. Δεν θα μπορέσουν να μας διασπάσουν».
Ενώ συνέχισε, τονίζοντας για την Ελλάδα: «Η ΕΕ έδωσε 400 δισ. ευρώ στην Ελλάδα, όταν ξέσπασε η οικονομική κρίση. Αλλά επειδή η Τουρκία είναι “μπελάς” γι' αυτούς, δεν έλαβε τίποτα. Αυτό που λέμε είναι ότι θα σταθούμε στα πόδια μας. Κάναμε ορισμένα βήματα σε Συρία και Ιράκ. Πρώτα απ όλα το καθεστώς (του Άσαντ), μετά οι τρομοκράτες, το αίμα και η φωτιά, ο θάνατος ενός εκατομμυρίου ανθρώπων. Ρωτάμε: Πού το έχετε το μυαλό σας; Γιατί ορισμένοι ακόμα προσπαθούν με νύχια και με δόντια να προστατέψουν τον Άσαντ; Δεν έχω να πω τίποτα σε όλους όσους παρέχουν όλων των ειδών τη βοήθεια για να στηρίξουν τρομοκρατικές οργανώσεις».