Κρατάτε γερά !


Σε όσους απέμειναν όρθιοι: Καρτερία και Ευψυχία !

Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2015

Η λέξη-κλειδί, είναι «Κατάρ»...

Τι δουλειά έχει το Κατάρ στη Θράκη; «Κλικ» εδώ.


Ορισμένες επισημάνσεις πριν πάμε στην φωτογραφία:
    Πρώτο: Σύμφωνα με την Υπηρεσία Πληροφοριών του Ιράκ αλλά και  τούρκικες επιθεωρήσεις, τα έσοδα των τζιχαντιστών από τις πετρελαιοπηγές που βρίσκονται στην κατοχή τους ανέρχονται σε 5 εκατομμύρια δολάρια την ημέρα.
    Αλήθεια, σε ποιους πουλάνε οι τζιχαντιστές; Σε ανεξάρτητους… βενζινοπώλες; Να ισχύει ότι το πετρέλαιο αυτό φτάνει, όπως έχει γραφτεί, σε Τουρκία, Ισραήλ, ΗΠΑ;…

    Δεύτερο: Τον Απρίλιο του 2013 αποφασίστηκε να τερματιστεί το εμπάργκο στην εισαγωγή του συριακού πετρελαίου στην Ευρώπη. Το αποτέλεσμα ήταν οι ομάδες που βρίσκονταν στο βορειο-ανατολικό τμήμα της Συρίας να ενισχυθούν οικονομικά από τις πετρελαιοπηγές που έλεγχαν. Ανάμεσά τους και οι ισλαμοφασίστες… Ποιος πήρε αυτή την απόφαση; Μα οι υπουργοί Εξωτερικών της ΕΕ! 

Η συνέχεια εδώ

--------------------------------

Ο αγωγός ΤΑΡ είναι ένα έργο γερμανικής έμπνευσης με το οποίο η χώρα αυτή φιλοδοξεί να ανεξαρτοποιηθεί από το ρωσικό αέριο του δύστροπου κ. Πούτιν.
Ο ΤΑΡ όπως φαίνεται και στην εικόνα θα διατρέχει όλη την βόρειο Ελλάδα αλλά και την βόρειο Ήπειρο.
Γιατί όμως η Ελληνική πολιτική ηγεσία βιάζεται να επιδείξει υπακοή στην Τουρκία και να διατυμπανίσει την αναγκαιότητα συνεργασίας για την κατασκευή του ΤΑΡ, από τον οποίο η Ελλάδα δεν θα ωφεληθεί σχεδόν καθόλου ή δυσανάλογα λίγο σε σχέση με τα κέρδη που αποφέρει ο αγωγός σε Τουρκία και Γερμανία;
Ο ΤΑΡ θα αποτελεί τον αγωγό στον οποίο θα συγκλίνουν οι υπό σχεδίαση αγωγοί α.Κατάρ-Τουρκίας-Συρίας  β.Ιράκ -Συρίας-Τουρκίας και γ. Αζερμπαιτζάν-Γεωργίας-Τουρκίας.
Οι παραπάνω αγωγοί αποτελούν μέρος του περίφημου Νότιου Ενεργειακού Διαδρόμου.
Όπως παρατηρήσατε η Συρία αποτελεί χώρα την οποία πρέπει να...

Η συνέχεια  εδώ